• Terug
  • Nieuws
  • Hollandse avond en EK in JSDB
1 jun. 2012

De maand juni staat in 2012 in het teken van het Europees kampioenschap voetbal. En aangezien bij menig Nederlander het hart sneller gaat kloppen bij het woord 'bal' of 'voetbal' spelen wij daar natuurlijk als jeugdsoos 'de Boerderij' (JSDB) op in.

Zaterdag 9 juni speelt het Nederlands elftal om 18.00 uur haar eerste wedstrijd van het toernooi, Denemarken is dan de tegenstander. De deuren van de jeugdsoos gaan deze avond om 17.30 uur open. Op woensdag 13 juni volgt de wedstrijd tegen Duitsland en de laatste poulewedstrijd is op zondag 17 juni tegen Portugal. Al deze wedstrijden worden live uitgezonden in JSDB.

Als rasechte chauvinisten gaan wij op zaterdag 9 juni natuurlijk uit van winst voor Nederland. Dat betekent dat als de tafels en de stoelen opgeruimd zijn en het scherm ingeklapt is, we een heel gezellige Hollandse avond tegemoet gaan.

De Hollandse avond staat voor feest, feestmuziek en natuurlijk polonaise. Nederland heeft tal van artiesten voortgebracht die garant staan voor een feestje. Denk bijvoorbeeld aan Helemaal Hollands, Wolter Kroes, Gebroeders Ko, Lawineboys, Jannes, Burdy, de Piratentoppers en tig aantal bekende en minder bekende DJ's.

Naast feestnummers als deze zullen de DJ's van deze avond ook de grootste hits van artiesten als Marco Borsato, Bløf, Acda en De Munnik en Guus Meeuwis draaien. En natuurlijk kun je ook lekker meerocken en luchtgitaar spelen op nummers van Mooi Wark, Normaal en de Pompers!

De Hollandse avond is op zaterdag 9 juni en begint na de wedstrijd van Oranje. De deuren zijn om 17.30 uur geopend. De entree is gratis. Minimum leeftijd 12 jaar.

Website