• Terug
  • Nieuws
  • Ontbijtjes geschonken door Meinds
28 maart 2013

Zaterdagochtend werden tijdens de live uitzendingen op Radio Westerwolde o.a. ontbijtjes weggegeven.

Tijdens “Volkoren Radio”,  “Dieverdoatsie”, “Brunchroom” en Plaatwerk werden door de jarige Radio Westerwolde ontbijtjes, een brunch, een etentje en bingokaarten weg gegeven. Luisteraars van Radio Westerwolde hebben ter ere van het 20 jarig bestaan slogans ingestuurd. Uit de inzenders werden de winnaars geselecteerd.

Om acht uur gingen medewerkers op pad om de winnaars op een ontbijt of brunch te verrassen. Dit waren: Anneke Olthof Sellingen, Louisa Bruining Sellingen, Karen-Ann Meelhuysen Nieuwe Pekela, Tom Vierhouten Veelerveen en Ria Meijer Kas uit Sellingen. De ontbijtjes werden beschikbaar gesteld door Bakkerij Meinds uit Onstwedde, een brunch door Eetcafé de Zuidvenne Veelerveen en een lunch door restaurant Greens Vlagtwedde.

Ondertussen begonnen in de studio de live uitzendingen. Hiervoor waren diverse gasten uitgenodigd; onder andere de groep jeugdige winnaars van de Schriefwedstried met hun ouders. Het waren gezellige uitzendingen en de jeugd zorgde letterlijk voor veel Dieverdoatsie. Tevens kwamen er veel oud Radio Westerwolde medewerkers te gast in de verschillende programma’s.

Bron: Westerwolde Actueel