• Terug
  • Nieuws
  • Opnieuw winst voor VCO '72 Dames 1
20 maart 2013

Dames 1 van VCO '72 heeft dinsdagavond voor de vierde keer op rij een competitiewedstrijd met 4 - 0 gewonnen. Nadat achtereenvolgens Oostermoer, Doles en Krathos zonder al te veel problemen werden verslagen, won de ploeg van coach Mick Velthuis ook moeiteloos van laagvlieger Blijham D1.

In de eerste set begon coach Velthuis met Diana Wilzing, Janine Drenth, Miriam Kruiter, Jannie Koerts, Paulien Baas en Tamara van Dijk in de basis. na een moeizame start ging het steeds beter lopen bij de VCO-dames, die de set met 25 - 17 naar zich toe wisten te trekken. De tweede set werd heel eenvoudig met 25 - 8 gewonnen, mede dankzij een goede serie opslagen van Paulien.

In de derde set kwam Moniek Kruiter in het veld voor Tamara. Ook deze set ging met ruim verschil naar de ploeg uit Onstwedde: 25 - 10. In de vierde set kwam Tamara weer in het veld voor Miriam, terwijl Daniek Hilverts de plaats van Diana innam. Ook in deze set was er geen sprake van spanning. Het werd uiteindelijk 25 - 9 voor VCO '72.

Door dit resultaat staat de ploeg op de tweede plaats in de poule. Maandagavond staat de wedstrijd tegen kampioenskandidaat VKM D1 op het programma. In Muntendam begint de wedstrijd om 19.45 uur.

website