• Terug
  • Nieuws
  • Onstwedde.info niet goed op uw scherm?
31 mei 2012

Op een aantal computers wordt Onstwedde.info helaas nog niet goed weergegeven. In de meeste gevallen staan dan de advertentieblokken door het beeld. Dit is veroorzaakt door een instelling van het programma (Internet Explorer) waarmee u internet start. Gelukkig kunt u het probleem zelf eenvoudig oplossen.

Onstwedde.info is gebouwd met de nieuwste technologie en daarom is het niet nodig dat in Internet Explorer de Comptabiliteitsweergave is ingesteld. Hoe u de comptabiliteitsweergave uit kunt schakelen leest u hier. 

Stap 1
Open boven in beeld het menu Extra en controleer of Comptabiliteitsweergave aan staat (er staat dan een vinkje voor) Door er op te klikken kunt u deze optie uitschakelen. Het vinkje verdwijnt dan. 

Stap 2
Klik in het menu Extra op Instellingen voor comptabiliteitsweergave. Er opent dan een nieuw venster. Verwijder uit de lijst met websites Onstwedde.info door eerst op Onstwedde.info te klikken (wordt blauw) en vervolgens klikt u rechts op de knop Verwijderen. 

Stap 3
Controleer daarna of er onder in het venster geen vinkje staat bij Alle websites met comptabiliteitsweergave weergeven. Als er wel een vinkje staat verwijder het dan door er op te klikken.

Stap 4
Klik op sluiten

Stap 5
Start internet opnieuw.

Als u na deze aanpassingen nog steeds problemen heeft met de weergave van de site dan horen wij dit graag via e-mail.