• Terug
  • Nieuws
  • Boys in actie voor NL doet
18 maart 2013

Het Oranje Fonds organiseerde afgelopen weekend NL doet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL doet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

VV Onstwedder Boys had zich opgegeven om de verzorgingsruimte aan te passen aan de huidige behoefte van de voetbalvereniging. De huidige ruimte is klein en wordt bovendien verstorend als route gebruikt naar de geluidsinstallatie. Met de inzet van zeven vrijwilligers is de opslagruimte met o.a. de voltreffer drukbenodigdheden, geluidsinstallatie, papierenarchief en kledingopslag leeg gehaald. De schappenkasten zijn gedemonteerd en de tussenwand is gesloopt. Achterin de ruimte is gestart met het maken van een nieuwe wand. Daarna kon worden gestart met het inrichten van andere ruimte om de vele spullen netjes op te slaan en het weer inrichten van de verzorgingsruimte.

Het resultaat van deze morgen mag er zijn. Er is een grote ruimte gecreƫerd, waar de verzorging van de leden ongestoord kan plaats vinden. De geluidsinstallatie is inmiddels weer aangesloten en met een positief resultaat getest. De afronding van de ruimte zal de komende weken nog volgen, waaronder een likje verf.

Op foto's is de ruimte te zien voor en aan het eind van deze vrijwilligersdag. Vrijwilligers bedankt!

website