• Terug
  • Nieuws
  • Après-skiën in de Jeugdsoos
14 maart 2013

Op zaterdag 23 maart vindt in jeugdsoos "de Boerderij" de jaarlijkse Après-ski Party plaats. 

Lekker feesten in een aangenaam temperatuurtje, omgeven door ski's, (kunst)sneeuw, skipakken, mutsen, handschoenen, sjaals en grote pullen bier. Aangezien de maand maart alweer aangebroken is maakt jeugdsoos "de Boerderij" zich op voor een jaarlijks terugkerend succesnummer: de Après-ski Party!

Op deze avond zal er gefeest worden in een winterse omgeving. Speciaal voor deze avond zal de activiteitencommissie de jeugdsoos een winters tintje geven. JSDB zal worden omgetoverd tot een grote Après-ski hut met kunstsneeuw en ski's aan de wanden en het plafond.

Ook zullen de bierpullen van 0,3 en 0,5 liter uit de kast worden gehaald. Voor de jongeren van 16 jaar of ouder is het mogelijk om uit zo'n bierpul te drinken.

Verder zullen de DJ's Henkjan Potze en Marcel Akker naast de populaire nummers van nu, allerlei après-skiplaatjes draaien. Denk hierbij aan muziek van de Lawineboys, Mickey Krause en Palemiger Spatzen!

De entree is voor pashouders gratis en kost niet-pashouders drie euro. Bezoekers die zich speciaal voor deze avond in een skipak gehuld hebben hoeven geen entree te betalen. De avond begint om 20.30 uur.