• Terug
  • Nieuws
  • WandelenWerkt! in Ter Wupping
10 juli 2020

Struinen door de ijstijd in Wessinghuizen en Ter Wupping op woensdagochtend 15 juli.

Er geldt een maximum aan 40 wandelaars! De inschrijving gaat open op donderdag 9 juli om 18.00 uur. Samen in dezelfde groep wandelen? Vermeld dit bij de opgave. Eltjo Glazenburg bepaalt in welke groep je wandelt!

Groep van 10 km start om 9.15 uur en de groep van 8 km start om 9.45 uur. Beide groepen hebben elk maximaal 20 wandelaars! Dit is nu mogelijk omdat de wandelaars heel gedisciplineerd de 1,50 meter afstand aanhouden!

De koffie staat vanaf 8.50 uur klaar bij Artphy, ruimte voor (levens)kunst in Westerwolde, Kempkebosweg 2, 9591 VG Onstwedde. Parkeren op het parkeerterrein op 100 meter richting Wedde.

We wandelen vanuit Wessinghuizen over de Esch met zijn zeer oude gewassen naar de Uitkijktoren. Hier kijken wij uit over de Mussel Aa-vallei, die 10 jaar geleden zo gevormd is. We proberen in de Roege Baarge onze Roege Wilt uit zijn holen in de zandduinen te verdrijven. Via Ter Wupping komen we bij de Ruiten Aa, die ons terug voert naar Artphy.

De wandeling kost € 2,00 en dient contant en gepast betaald te worden. Alle consumpties zijn voor eigen rekening. Artphy heeft in de aanbieding: wordt nog bekend gemaakt.

Opgave wandeling is verplicht en kan dus vanaf donderdag 9 juli om 18.00 uur via e-mail of telefonisch. Bij heel slecht weer wordt het Ommetje vroeg in de ochtend om 7.15 uur via de mail afgemeld. Ook Artphy wil graag het aantal wandelaars weten.

Planning juli:
22 juli in Laude vanuit de oude Melkfabriek
29 juli in Bellingwolde vanuit de Meet naar Klieve, Veendiep en Kempkesbos.

E-mail

M 06-15027999