• Terug
  • Nieuws
  • Een klein feestje in Artphy
6 juli 2020

Vier maanden stond Artphy helaas vanwege corona leeg! Voor de tiende keer is afgelopen zaterdag in de kunstruimte in Wessinghuizen/Onstwedde de nieuwe expositie ‘Oh, my shivering scenery’ geopend met werken van drie talentvolle beeldend kunstenaars.

Bijna 75 bezoekers keken hun ogen binnen en buiten uit. Er hangt een mix van kunstwerken van: Ide André, Jonathan van Doornum en Mischa Doorenweerd. Dit trio is geselecteerd op basis van originaliteit, grootte van het werk in relatie tot de imposante ruwe ruimte.  En ook de verschillende soorten media en materialen waarmee gewerkt wordt, waardoor er een spannende mengeling ontstaan is van verschillende kunstvormen. Groot en klein! Verstillend en ook ontroerend! Maf en verontrustend. Mischa, Ide en Jonathan verbouwden Artphy, waardoor er door hun rillende landschap van kunst een ommetje ontstond. Menig bezoeker liep na afloop nog een echt ommetje in de stilte van het prachtige Westerwoldse landschap rondom Artphy.

Deze herfsttentoonstelling in Wessinghuizen loopt tot 16 augustus en zal dan met een bijzondere finissage worden afgesloten. Een gratis bezoek is mogelijk op de vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie

Foto: Artphy