• Terug
  • Nieuws
  • De Bibliotheek en Corona!!
22 april 2020

Helaas heeft het RIVM besloten dat ook de bibliotheken tot 20 mei dicht blijven. In de tussentijd kunt u nog steeds op de website via een aanvraagformulier vijf titels reserveren.

Wij maken tas met boeken voor u klaar. Voorwaarde is dat deze titels wel in de bibliotheek Onstwedde aanwezig zijn. Dit kunt u checken in de "collectie". Ziet u titels die bijv wel in Stadskanaal of Vlagtwedde aanwezig zijn maar niet in Onstwedde, dan kunt u deze titels opgeven met als afhaallocatie Stadskanaal of Vlagtwedde. U dient ze dan uiteraard zelf uit Stadskanaal of Vlagtwedde op te halen.

Vind u dit allemaal te ingewikkeld dan kunt u ook de klantenservice bellen en uw voorkeuren aan hen doorgeven. Kunt u de boeken i.v.m. gezondheidsredenen niet zelf ophalen dan kunnen wij ze bij u thuis brengen. Geeft u dit a.u.b ook op het formulier aan.

Wilt u géén boeken reserveren maar toch uw gelezen boeken retour doen dan kan dit op de dinsdagochtend tussen 11.00 - 12.00 uur en op de vrijdagmiddag tussen 16.00 - 17.00 uur.

Wij wensen u een goede gezondheid toe.

Website