• Terug
  • Nieuws
  • Goede prestaties turnsters CSVO
4 februari 2013

Afgelopen zaterdag heeft in Uithuizen de eerste wedstrijd plaatsgevonden voor zeven turnsters van CSVOnstwedde. Het was voor het eerst dat CSVO deelnam aan wedstrijden in de 3e divisie en keuze 4e divisie. De meiden hebben het allemaal super goed gedaan en mooie plaatsen  behaald, met als hoogtepunt een derde plaats voor Meike Wubs.

Meike turnde in de nieuwe categorie instap D2 en het was haar allereerste wedstrijd. Ze had een mooie tweede plaats op sprong en een vierde plaats op vloer.

Maaike Reints, Miren Nieuwenhuis en Marte Bruining turnen dit jaar in de nieuwe categorie, instap D1, en moesten voor het eerst een dans op de vloer laten zien. Marte werd twaalfde, met op sprong de zesde plaats. Miren werd tiende op brug, balk en vloer en dit was ook haar eindresultaat. Maaike behaalde de zesde plaats, met een vierde plaats op sprong en vloer.

Doordat Jeanine Meems het vorige seizoen erg goed heeft gepresteerd, was ze verplicht om dit jaar twee niveaus hoger te turnen. In de categorie senior 5 behaalde ze een negende plaats, met als hoogtepunt de eerste plaats op de vloer. Een prima prestatie!

Ook Elien Wubs heeft een keurige wedstrijd geturnd in de categorie junior 6 en een negende plaats behaald, met als beste resultaat een vijfde plaats op de sprong.

Bianca Hulzebos turnde in de categorie jeugd 7 en moest voor het eerst haar eigen oefening samenstellen. Het was allemaal even wennen, maar ze heeft een keurige prestatie neergezet. Ze heeft in een groot deelnemersveld de 21e plaats behaald.