23 januari 2013

Goud van oud, de Beachparty en Après-ski. Dit zijn party’s die elk jaar weer terug te vinden zijn op de party-agenda van jeugdsoos ‘de Boerderij’, ze behoren al jaren tot de grootste publiektrekkers van de jeugdsoos uit Onstwedde. De Piratenparty mag inmiddels ook tot dit rijtje gerekend worden.

Ook dit jaar organiseert JSDB weer een avondje waarop liefhebbers van polka’s en het Nederlandse levenslied aan hun trekken komen. Op deze avond is er even geen muziek van PSY, Swedish House Maffia of David Guetta. Artiesten als Andre Hazes, Drukwerk en Henk Wijngaard zwaaien deze avond met de muzikale scepter, evenals de vele polka-plaatjes die gedraaid zullen worden.

Ook de grootste hits van regionale artiesten als Jannes, René Becker en Arjen Boltjes zullen deze avond uit de boxen van JSDB schallen. Net als vorig jaar zal Station Driftkikker zorgen voor de muziek.

De Piratenparty vindt plaats op zaterdag 26 januari, aanvang 20.30 uur. De entree is voor pashouders gratis en kost niet-pashouders € 3,-.