• Terug
  • Nieuws
  • Afvalclub: wij zoeken u!
3 juni 2019

Het doel van de gemeente Stadskanaal is dat er in 2020 nog maar 100 kilo restafval per inwoner per jaar is en dat 75% van het huishoudelijk afval wordt gescheiden. We zijn al op de goede weg maar het kan nog beter. Maar dit kunnen we niet bereiken zonder uw hulp.

Heeft u goede ideeën om restafval te verminderen? Of het scheiden van restafval te stimuleren en te verbeteren? Word dan gratis lid van de afvalclub. Dan horen wij graag wat uw ideeën zijn. Er hebben zich al een aantal leden opgegeven. Daar zijn we heel blij mee. Komt u ook bij de club?

Denkt u mee?
U gaat eenmaal in het kwartaal samen met de afvaladviseur en de andere leden in gesprek over knelpunten, tips en ideeën over afval scheiden.

Meldt u zich aan?
We zoeken maximaal 20 inwoners uit de hele gemeente. Het liefst vanuit ieder dorp een paar. We zoeken leden voor de afvalclub uit verschillende types huishoudens:

* U bent starter en koopt of huurt voor het eerst een woning
* U heeft een gezin met kinderen op de basisschool
* U heeft een gezin met oudere thuiswonende kinderen
* U bent senior

Voorwaarden Afvalclub op een rijtje:

* Deelname aan de afvalclub is gratis.
* Het lidmaatschap kan per kwartaal opgezegd worden bij de afvaladviseur
* U bent aanwezig bij de vergadering (eenmaal per kwartaal). Waarin u samen met de andere leden     knelpunten, tips en ideeën over afvalscheiding bespreekt.
* U ondertekent een formulier waarin u akkoord gaat met de voorwaarden en toestemming geeft voor het publiceren van resultaten en uw verhaal in het kader van de AVG.

Wilt u ook meedoen? U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar onze afvaladviseur John Walters.

E-mail
of
T (0599) 631631

Bekijk hier het filmpje van mijn oproep aan u!

Website Gemeente Stadskanaal