• SCN te sterk voor Onstwedder Boys
9 maart 2019

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag  met 5 - 4 verloren van SCN. Bij rust stond de ploeg uit Nieuwlande al met 4 - 1 voor. Onstwedder Boys blijft wel tweede in de competitie met één punt achterstand op Vitesse '63. SJS en SCN staan nu nog maar drie punten achter Onstwedder Boys.

De eerste helft was erg matig van de ploeg uit Onstwedde. Binnen een kwartier scoort Willy Lubowa twee keer. Gerwin de Wijk weet via een strafschop de stand op 2 - 1 te brengen, maar voor rust loopt SCN verder uit door doelpunten van Jeffrey Marissen en Marco Bruinsma. Kort na rust wordt het zelfs 5 - 1 door opnieuw Marissen. Daarna wordt de ploeg van Richard Streuding eindelijk wakker. Gerko Scheper maakt eerst de 5 - 2, waarna Nanne Huiges van afstand de stand op 5 - 3 brengt. Tien minuten voor tijd scoort Harm Visser uit een corner en wordt het toch nog spannend. Het lukt echter niet meer om gelijk te maken, waardoor de tweede nederlaag in de competitie een feit is.

Komende zaterdag speelt Onstwedder Boys thuis tegen Nieuw Balinge. Op De Boskamp wordt om 14.30 uur afgetrapt.