• Terug
  • Nieuws
  • Kinderfeest met Jos Tipker voor Roemenië
19 december 2018

Maandagochtend 24 december is er een kinderfeest met Jos Tipker in Onstwedde. Dit om geld in te zamelen voor een zogenaamde ‘outreach’ – een zendingsreis – voor en door jongeren in Onstwedde. Zij hopen in augustus 2019 een zendingsreis naar Roemenië te mogen beleven. Aanstaande maandag begint het feest om 10.00 uur, duurt tot 11.30 uur en daarna zijn er pannenkoeken. Vooraf opgeven is gewenst!

Jos Tipker
“We zijn erg blij dat Jos Tipker zijn medewerking heeft toegezegd aan dit mooie kinderfeest” zegt Elianne Scheper, één van de betrokken jongeren. “Het beloofd daarom een prachtig feest te worden voor alle kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar”.

Roemenië
De opbrengst van het feest komt volledig ten goede aan een zogenaamde outreach naar Roemenië in de zomer van 2019. Een groep jongeren van de Christelijke Gereformeerde Kerk in Onstwedde gaat met zendingsorganisatie Operatie Mobilisatie naar Roemenië. “We gaan daar een kindertehuis bezoeken en meewerken.” aldus Annegreeth Rozema, die zelf ook mee hoopt te gaan. “We hopen ook ouderen te helpen, en hopen bovenal de liefde van God door te geven. Ook hoopt en verwacht men er zelf veel te leren. “Overigens, ook in het nieuwe jaar zullen nog een aantal mooie sponsoracties volgen!” aldus Annegreeth.  

Na afloop pannenkoeken!
Officieel is het feest om 11.30 uur afgelopen. Maar met een lege maag naar huis is natuurlijk niet zo fijn. Daarom zijn er vanaf 11.30 uur overheerlijke pannenkoeken te eten.

Kosten en opgave
De kosten voor het feest bedragen € 7,00 per kind. Opgeven is gewenst en kan via onderstaande e-mail. Locatie: Christelijke Gereformeerde kerk, Luringstraat 37 Onstwedde. Wilt u een gift overmaken? Dat kan op rekeningnummer NL14RABO0360714188 t.n.v. Diaconie CGK Onstwedde onder vermelding van “Project Roemenië”.

E-mail