• Terug
  • Nieuws
  • Meld u aan voor de winterfair
22 oktober 2018

Op zaterdag 15 december van 16.00 tot 20.00 uur organiseert de Handelsvereniging op De Woldbrink aan de Dorpsstraat de vijfde editie van de winterfair. De winterfair wordt één keer in de twee jaar gehouden en deelnemers kunnen zich nu opgeven.

De opzet is dezelfde als de vorige edities. De winterfair is dóór Onstwedder ondernemers en clubs, verenigingen en stichtingen vóór Onstwedders en inwoners uit de regio, gericht op gezelligheid met een hapje en een drankje.

Onstwedder Gaarv'n levert de kramen en is zelf ook met een aantal activiteiten aanwezig.

Onstwedder ondernemers, verenigingen en andere liefhebbers kunnen gratis deelnemen aan de winterfair. Opgave kan via onderstaand mailadres. Het liefst voor 1 november. Natuurlijk ook belangrijk is waarméé u wilt komen te staan, i.v.m. voorkomen van teveel dubbele/concurrerende producten en/of diensten, zal er gekeken worden naar volgorde van opgave of het mogelijk is. Ook graag vermelden of een standaard kraam gewenst is, het aantal m2 u denkt nodig te zijn en of u gebruik wilt maken van een stroomvoorziening.

Het bestuur van de Handelsvereniging zorgt voor de opbouw en verwacht van de deelnemers dat, na afloop van de winterfair, ze even helpen en samen de boel opruimen zodat iederéén na de beurs op een aangenaam tijdstip naar huis kan. Gelet op de vorige edities gaat dit ongetwijfeld weer lukken.

E-mail voor opgave