• Eerste nederlaag voor Onstwedder Boys
6 oktober 2018

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag in Coevorden de eerste nederlaag van het seizoen geleden. CSVC won met 3 - 1 en blijft daardoor ongeslagen koploper in de vierde klasse E.

Binnen tien minuten kijken de Boys tegen een 2 - 0 achterstand aan. Eerst is er een misverstand tussen Rein Koudstaal en Elmar Bijl, waarvan de ploeg uit Coevorden direct profiteert via Wesley Schutten: 1 - 0. Vervolgens krijgt Sven Jaegers de bal uit een corner ongelukkig op het hoofd, waarna de bal in het doel van Onstwedder Boys verdwijnt: 2 - 0. Na zo'n twintig minuten spelen scoort Gerwin de Wijk de 2 - 1, direct uit een door hem genomen corner. 2 - 1 is ook de ruststand.

In de tweede helft probeert Onstwedder Boys wel op gelijke hoogte te komen, maar veel kansen zijn er niet. De beste mogelijkheid is vijf minuten voor tijd voor Gerwin de Wijk. Zijn vrije trap  wordt echter door de keeper van CSVC uitstekend gekeerd. In de laatste minuut wordt het nog 3 - 1 voor CSVC door een doelpunt van Dylan Huizing.

Komende zaterdag speelt de ploeg van Richard Streuding thuis tegen MSC, dat na drie wedstrijden nog nul punten heeft. De wedstrijd begint om 14.30 uur.