• Onstwedder Boys wint in Borger
29 september 2018

Onstwedder Boys heeft ook de tweede competitiewedstrijd in winst omgezet. In Borger versloegen de Boys de thuisspelende ploeg met 2 - 0. Deze stand was al bij rust bereikt.

In de eerste helft scoren de Boys dus twee keer. Een voorzet van Anne Wilzing komt bij Ties Bruining (na een handig overstapje van Gerko Scheper) en hij scoort het eerste doelpunt. Het tweede doelpunt wordt gemaakt door Harm Visser. Een voorzet van Ties Bruining komt bij Anne Wilzing. Zijn schot wordt nog tegen gehouden door de keeper van Borger, maar in de rebound scoort Visser eenvoudig. De scheidsrechter verzuimt de Boys nog een strafschop te geven als Wilzing in het 16-meter gebied onderuit wordt gehaald.

Na rust blijft het spelbeeld hetzelfde. Onstwedder Boys is vaak in balbezit en Borger loert op de counter. Rein Koudstaal moet één keer redding brengen als een speler van Borger alleen op het doel van de Boys afgaat. Ook Onstwedder Boys krijgt in de tweede helft kansen, maar gescoord wordt er niet meer.

Door dit resultaat is Onstwedder Boys mede koploper in de vierde klasse E, samen met drie andere teams. Komende zaterdag staat opnieuw een uitwedstrijd op het programma. Tegenstander is dan CSVC uit Coevorden, dat ook zijn eerste twee wedstrijden heeft gewonnen.