• Terug
  • Nieuws
  • Kijkmiddag op Boerderij Hooghei
10 december 2012

Op zaterdag 15 december is er een kijkmiddag op Boerderij Hooghei. Tussen 13.00 en 17.00 bent u van harte welkom. De boerderij is in kerstsfeer en onder het genot van een hapje en een drankje kunt u een kijkje achter de schermen nemen. Boerderij Hooghei vindt u aan de Barkhoornweg 9 in Onstwedde.

Boerderij Hooghei combineert een gemengd agrarisch bedrijf met zorg. Vanuit een christelijke levensvisie wordt aan zorgvragers een omgeving geboden waar ze zichzelf kunnen zijn en volop kunnen genieten en deelnemen aan het boerenleven. Voorop staan altijd de mogelijkheden van de zorgvragers en niet de beperkingen.
Boerderij Hooghei biedt arbeidsmatige dagbesteding voor jongeren met psychische en lichamelijke beperkingen en sinds kort ook aan ouderen met  psychische en lichamelijke beperkingen. Cliënten van Boerderij Hooghei kunnen van en naar huis worden gehaald en gebracht. Ook is rolstoelvervoer aanwezig.
Zowel de jongere als de oudere cliënten hebben hun eigen naar de doelgroep ingerichte verblijfsruimte en in voorkomende gevallen kan direct verpleegkundige hulp worden geboden.
Naast de agrarische- en zorgactiviteiten maken de leerlingen van de school voor praktijkonderwijs De Catamaran een aantal dagen in de week gebruik van de faciliteiten van Boerderij Hooghei.

Boerderij Hooghei is uniek door de combinatie van deze activiteiten waarbinnen samenwerking tussen de cliënten en leerlingen mogelijk is. 

Voor meer informatie
T (0599) 331174

Website