• Terug
  • Nieuws
  • Nieuws Vakantiespelweek
2 juli 2018

De maand juli is alweer aangebroken en dit betekent dat de zomervakantie steeds dichterbij komt. En de Vakantiespelweek natuurlijk ook! Wij, als bestuur, zijn nog druk bezig met de voorbereidingen. Maar we hebben er al onwijs veel zin in!

Aanmelden
Al heel wat kinderen zijn aangemeld voor de Vakantiespelweek, maar we hopen natuurlijk op nog meer aanmeldingen! Via onze website  kunt u de kinderen aanmelden voor de Vakantiespelweek die gaat plaatsvinden van 27 tot en met 31 augustus. Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 5 augustus. Ook hebben we al aanmeldingen binnengekregen van jongeren die leiding willen zijn tijdens deze super toffe week, maar we hebben nog niet genoeg aanmeldingen! Ben je 15 jaar of ouder en lijkt het jou leuk om samen met anderen een groepje te begeleiden? Meld je dan aan via onze website! Dit kan tot uiterlijk zondag 19 augustus. 

Programma
Het definitieve programma is bekend! Dit willen we natuurlijk graag met jullie delen. Het definitieve programma zal ook te vinden zijn op onze website.
Op maandag zal er worden geknutseld en worden er Hollandse tochten door het dorp gelopen met verschillende Oudhollandse activiteiten. Op dinsdag zijn we met de Vakantiespelweek te vinden in het dorp. De activiteiten van de 5- en 6-jarigen vinden plaats in het zwembad ’t Vlasmeer. De activiteiten van de groepen 7 t/m 12 jaar zullen plaatsvinden op het voetbalveld en in de sportzaal. Op woensdag gaan we een dagje uit naar Drouwenerzand! Dit belooft een hele gezellige dag te worden. Op donderdag zal er ’s middags een Hollandse Markt plaatsvinden, met kraampjes, voorstellingen en verschillende activiteiten met behulp van de Onstwedder Gaarv’n! Op vrijdag zullen we de week feestelijk afsluiten met veel verschillende spelletjes en zijn er springkussens te vinden op het veld naast De Boerderij! Er zullen activiteiten zijn waarbij er water gebruikt wordt. Vergeet dus niet om je zwemkleren mee te nemen! ’s Avonds lopen wij de optocht door het dorp.

Braderie
Woensdag 4 juli is er weer een braderie in Onstwedde. Ook wij mogen met de Spelweek op de braderie staan. Wij verkopen lootjes en zullen weer mooie prijsjes weggeven. We zouden het heel erg leuk vinden om jullie op 4 juli te zien bij ons kraampje!

Schoolparty
Vrijdag 8 juni vond de laatste schoolparty van dit schooljaar plaats. Het thema van deze avond was ‘Hello Summer’! Veel kinderen waren deze avond te vinden in de Jeugdsoos om er samen een groot feest van te maken. We hopen jullie in het nieuwe schooljaar weer te zien bij de schoolparty’s!

Benodigdheden
Voor de spelweek zijn wij op zoek naar sponzen. Als u nog wat sponzen heeft liggen die u niet meer gebruikt, mag u contact opnemen met Elyn Prins M (06) 55922759.

Privacywet
Wij vinden het belangrijk om te letten op de privacy van de kinderen. De ouders van de kinderen die zijn opgegeven zullen voorafgaand aan de spelweek een mailtje krijgen, waarin toestemming kan worden gegeven voor het maken/publiceren van foto’s van de kinderen.

Groeten van het bestuur Stichting Vakantiespelweek Onstwedde,
Ties Bruining               
Tirza Hemmen               
Maico Hommes               
Jarno Kip
Eline Potze
Elyn Prins
Annerie Raveling
Hilde Spaans
Martine Wubs

Aanmelden Vakantiespelweek