• Tellingerweg wint stratenvolleybal
11 juni 2018

Het team van de Tellingerweg heeft afgelopen vrijdagavond op Sportpark De Boskamp het stratenvolleybaltoernooi gewonnen. In de finale werd het team van de Hubbelinglaan met 25 - 15 verslagen.

Onder prima weersomstandigheden konden afgelopen woensdag en vrijdag de wedstrijden worden afgewerkt. De eerste halve finale (om één gewonnen set) werd gespeeld de tussen de Hubbelinglaan en het team van de Wiltingelaan. De Hubbelinglaan wist met 25 - 20 te winnen en plaatste zich voor de finale. De andere halve finale ging tussen de Tellingerweg en de Jensinghelaan. Het team van de Tellingerweg stond de hele wedstrijd voor en won met 25 - 21.

In de finale kon het team van de Hubbelinglaan weinig tegenstand bieden en werd de Tellingerweg voor het eerst winnaar van het stratenvolleybaltoernooi, dat dit jaar voor de 32e keer werd georganiseerd. De winnende ploeg kreeg na afloop een taart en de wisselbeker uitgereikt.

De organisatie kan terug kijken op een geslaagd evenement.