• Rein Koudstaal redt punt voor Boys
1 december 2012

Onstwedder Boys heeft aan het duel tegen VVAK in Alteveer-Kerkenveld één punt overgehouden. In de extra tijd wist keeper (!) Rein Koudstaal de gelijkmaker te maken, waardoor de eindstand 1 - 1 werd.

In de eerste helft gebeurde er lange tijd weinig, waarbij ook het natte en koude weer een rol speelde. Gaandeweg de eerste helft werd VVAK wat gevaarlijker, wat leidde tot een doelpunt dat vlak voor rust werd gemaakt.

In de tweede helft kreeg Onstwedder Boys wat kleine kansen, onder andere door Elmar Bijl en Chris Strockmeijer. Omdat er de nodige onderbrekingen waren geweest wegens blessures, liet de scheidsrechter nog behoorlijk wat tijd naspelen. In de vierde minuut van de extra tijd ging Rein Koudstaal bij een corner mee naar voren. Nadat Koudstaal eerst de bal door zijn collega- keeper gestopt zag worden, schoot hij tot grote vreugde van de Boys in tweede instantie wel raak.

Door dit resultaat blijft Onstwedder Boys op de zesde plaats staan met 17 punten uit twaalf wedstrijden. Komende zaterdag speelt Onstwedder Boys thuis tegen Sc Zweeloo. Aanvang is 14.30 uur.