• Terug
  • Nieuws
  • Tweede wedstrijd turnsters CSVO
18 april 2018

Zaterdag 7 april was het dan zover, de tweede wedstrijd in Grijpskerk voor maar liefst 7 meiden van CSVO.

In de eerste wedstrijd deden Linsey Huls en Rachel Kuiper mee. Ze hebben een goede wedstrijd gedaan en vooral de brug ging bij beide meiden heel erg goed! Helaas moest Rachel een podiumplaats aan zich voorbij laten gaan doordat ze verkeerd uit kwam voor haar eerste sprong.

In de tweede wedstrijd mochten Nova Piening, Annelie Marsman en Sanne Meesters laten zien wat ze konden. Sanne heeft een hele nette wedstrijd geturnd en we kunnen nagenoeg zeker zeggen dat zij zich in ieder geval geplaatst heeft voor de finale op 2 juni in Uithuizen. Annelie heeft ook een leuke wedstrijd geturnd en is evenals Sanne vrijwel zeker van een finaleplaats. Ze werd deze wedstrijd eerste!! Voor Nova was het de eerste turnwedstrijd. Ze vond het heel spannend maar heeft het uitstekend gedaan. Ze kende alle oefeningen uit haar hoofd en na 3 toestellen stond ze zelfs tweede! Helaas moest het moeilijkste toestel (brug) toen nog komen, maar Nova heeft al met al prima gepresteerd.

In de laatste wedstrijd was het de beurt aan Marjanne Wolfs en Rianne Timpener. Beide hebben brug, vloer en sprong heel netjes gedaan. Helaas lieten ze op balk een paar puntjes liggen, waardoor het afwachten is of zij zich ook geplaatst hebben voor de finale. Marjanne is deze wedstrijd tiende geworden en Rianne twaalfde. Alle dames hebben heel netjes geturnd en hun uiterste best gedaan.

Op de foto Annelie Marsman.