• Terug
  • Nieuws
  • Nieuws van Vakantiespelweek
7 maart 2018

Het is alweer maart en dit betekent ook dat de Spelweek steeds dichterbij komt!  De voorbereidingen zijn nog steeds in volle gang.

Thema
De afgelopen maanden zijn we veel bezig geweest met het nieuwe thema voor de Vakantiespelweek van 2018. Na veel brainstormen en het kiezen uit hele leuke ideeën, hebben we met z’n allen een thema kunnen vinden. Het thema voor de Vakantiespelweek is ‘Spelweek Helemaal Hollands!’. Dit zal plaatsvinden van 27 tot en met 31 augustus. Ondanks dat we nog steeds druk bezig zijn  hebben we inmiddels al veel spelletjes en andere activiteiten bedacht voor dit thema. Maar wat we allemaal gaan doen houden we nog even geheim.

NLdoet
Ook dit jaar doet de Spelweek weer mee met de vrijwilligersactie ‘NLdoet’. Op 9 en 10 maart zal het bestuur klaarstaan om verschillende klusjes te gaan doen voor de Vakantiespelweek van dit jaar. We zullen bijvoorbeeld veel gaan opruimen en we beginnen  met de eerste versieringen voor een spectaculaire poort!

Schoolparty
De X-Mas party van afgelopen december was een groot succes en daarom staat er weer een nieuwe schoolparty gepland! We nodigen alle kinderen uit Onstwedde en Alteveer uit op vrijdag 16 maart voor de Foute Party! Bij een foute party horen natuurlijke foute kleren. Dus zoek je grappigste kleren, want deze avond doen we met z’n allen ons best om er zo fout mogelijk uit te zien. Meer informatie volgt de komende weken en ook zullen er weer flyers uitgedeeld worden op de basisscholen.

Het bestuur Stichting Vakantiespelweek Onstwedde,
Ties Bruining           
Tirza Hemmen               
Maico Hommes
Jarno Kip
Eline Potze
Elyn Prins
Annerie Raveling
Hilde Spaans
Martine Wubs