• Terug
  • Nieuws
  • Veel medailles voor turnsters CSVO
16 januari 2018

Zaterdag 13 januari was er in Sellingen een onderlinge turnwedstrijd tussen SSS Sellingen, SVB Blijham en CSVO Onstwedde. Uit Onstwedde deden 13 meiden mee en zij zorgden voor prima resultaten!

In de ochtend mochten de meiden met voorgeschreven oefenstof hun oefeningen laten zien. Voor de jongste meiden was het een goede oefening om de druk van wedstrijden te ervaren. En wat deden ze het goed. Marjanne Wolfs is als derde geëindigd en had een super nette vloeroefening. Rianne Timpener is als eerste geëindigd en bleef zitten met de koprol op de balk!

Voor de andere meiden waren het niet de eerste wedstrijden, maar wel een goede maatstaf waar ze nu staan. Ze hebben veel elementen kunnen oefenen in wedstrijdverband. Naomi Geertsema is vijfde geworden en sprong haar arabier flick-flack op de vloer door. Marianne Geertsema is vierde geworden en deed een keurige salto van de brug af.

Rachel Kuipers turnde heel netjes en werd eveneens vierde, Annelie Marsman eindigde op de tweede plaats en deed het super. Iris Roelfsema werd derde in haar categorie, terwijl Sanne Meesters op de tweede plaats is geëindigd. Voor Sanne was dit wel de eerste wedstrijd, dus een goede prestatie.

In de middag mochten de keuze meiden. De turnsters hebben goede dingen laten zien en iedereen heeft naar behoren gepresteerd. Danniek Meinders werd vijfde en deed voor het eerst een vloeroefening op muziek, net als Sterre Kempers. Sterre werd vierde en in diezelfde categorie eindigde Allyta Heun op de eerste plaats!

Corine Mulder mocht ook het podium betreden en wel op de tweede plek, terwijl Miren Nieuwenhuis ook een goede wedstrijd heeft geturnd en netjes tweede is geworden.

Ina bedankt voor het jureren en Marchiena en Miren bedankt voor het begeleiden van de meiden. Al met al was het een zeer geslaagde dag voor CSVO!

Fotoreportage