• Belangrijke winst VCO '72 Dames 1
18 december 2017

De dames van VCO’72 hebben afgelopen zaterdag in de uitwedstrijd tegen SSS/E  uit Emmer-compascuum  een zeer belangrijke overwinning geboekt. Het werd 1 - 3 voor de ploeg uit Onstwedde, waardoor er vier punten aan het totaal konden worden toegevoegd.

In de eerste set leek het er op dat SSS/E de bezoekers uit Onstwedde even zouden afdrogen. VCO ’72 begon namelijk zeer slecht aan de wedstrijd. Er werden veel teveel onnodige fouten gemaakt, waardoor de eerste set ruimschoots met 25 - 14 verloren. In de tweede set kwamen de VCO-dames beter in hun spel en ging het lange tijd gelijk op. Uiteindelijk won VCO deze set met 22 - 25.

In de derde set kwamen de dames uit Onstwedde nog beter in hun spel en werden er veel mooie punten gescoord. Eindstand in deze set: 17 - 25 voor VCO '72. In de vierde set probeerden de gasten nog weer aan te haken en ging het lange tijd gelijk op, maar uiteindelijk wist VCO’72 ook deze set naar zich toe te trekken. Het werd  22 - 25 en zo keerden de dames uit Onstwedde met de 1 - 3 overwinning in de tas weer huiswaarts.