• Ruime nederlaag voor Onstwedder Boys
16 december 2017

Onstwedder Boys heeft de laatste competitiewedstrijd van 2017 met ruime cijfers verloren. In Groningen won Mamio met 5 - 0. Bij rust leidde de ploeg uit Groningen al met 2 - 0.

Het was voor Onstwedder Boys de wedstrijd van de gemiste kansen. In de tweede helft komt Gerko Scheper drie keer vrij voor de keeper, maar weet niet te scoren. Ook Harm Visser krijgt tot twee keer toe de kans om te scoren, maar ook hem lukt het niet het net te vinden. Verder zijn er nog mogelijkheden voor Jelle de Vries en Nanne Huiges, maar scoren lukt deze middag niet voor de Boys.

Mamio benut de kansen wel. De ploeg van Richard Streuding geeft af en toe veel ruimte weg en voorin heeft Mamio een aantal behendige spitsen lopen. Grote man aan de kant van Mamio is Nicky Smid, die drie doelpunten voor zijn rekening neemt.

Onstwedder Boys gaat de winterstop in met 14 punten en een zevende plaats op de ranglijst.