• Terug
  • Nieuws
  • Nieuws van de Vakantiespelweek
6 december 2017

De maand december is alweer aangebroken en dat betekent dat er een drukke, maar vooral ook een leuke en gezellige periode aankomt: Sinterklaas, Kerst en Oud- en Nieuwjaar. Ondertussen gaan de voorbereidingen voor de Spelweek gewoon door.

Thema
Het bestuur van de Spelweek is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de Spelweek van 2018! Tijdens de vergadering in december moet er een thema gekozen worden, zodat de Spelweek  weer een groot succes wordt.

Bestuur
Aan het einde van de Spelweek hebben Peter Orsel, Henk-Jan Potze, Jolande Sterenborg, Anita Wilzing en Heidi Wubs afscheid genomen. Het bestuur bedankt hen voor de inzet die ze de afgelopen jaren hebben getoond. Omdat er vijf mensen uit het bestuur gaan zijn er ook weer nieuwe mensen nodig. Eline Potze, Martine Wubs, Elyn Prins en Hilde Spaans zullen het bestuur komen versterken en samen gaan ze er weer een leuke Spelweek van maken! Houd de website en de Facebookpagina in de gaten om kennis te maken met de nieuwe bestuursleden.

Schoolparty
Op 22 december wordt er weer een schoolparty met als thema ‘’X-masparty’’ georganiseerd. Alle kinderen van groep 5 t/m 8 uit Onstwedde en Alteveer zijn van harte uitgenodigd. De avond begint om 19.30 uur en zal tot 21.00 uur duren. De entree is € 1,00. Vergeet vooral niet om je te verkleden. Degene die het leukst verkleed is wint een prijsje. De foto’s die op deze avond worden gemaakt kunnen jullie vinden op de site van de Spelweek. Het zou in ieder geval erg leuk zijn als jullie allemaal komen!

Aftermovie
Een paar weken geleden is de aftermovie van de Spelweek online gezet. Heb je deze nog niet gezien of wil je hem nog een keer bekijken? Kijk dan even op de Facebookpagina!

Het bestuur Stichting Vakantiespelweek Onstwedde:
Ties Bruining                
Tirza Hemmen                
Maico Hommes
Jarno Kip
Eline Potze
Elyn Prins
Annerie Raveling
Hilde Spaans
Martine Wubs

Website