• Terug
  • Nieuws
  • Nipt verlies voor VCO heren 1
4 december 2017

Afgelopen vrijdagavond speelden de heren van VCO’72 in Beilen tegen Smash H2. In een zeer wisselvallige wedstrijd verloren de Onstwedders uiteindelijke met 3 - 2.

De eerste set ging in het begin gelijk op. In het tweede gedeelte liet VCO’72 even zien, waarvoor ze waren gekomen, punten. De eerste set won VCO’72 dan ook met 16 - 25. In de tweede set werd er zeer wisselvallig gespeeld door de ploeg uit Onstwedde en ging de set verloren met 25 - 22. Dit was ook de derde set het geval, die wederom nipt werd verloren, nu met 25 - 23. 

De vierde set was zeer spannend met af en toe weer goed volleybal. Deze set werd uiteindelijk wel weer gewonnen door de VCO-heren: 24 - 26. Er moest dus een vijfde set aan te pas komen om een beslissing te krijgen in deze spannende wedstrijd. In deze laatste set begon VCO’72 zeer slecht en keek al snel tegen een achterstand van 7 - 1 aan. In het tweede gedeelte wisten de Onstwedders zich nog enigszins te herstellen, maar de winst ging met 15 - 12 naar Smash. De heren van VCO gingen dus uiteindelijk met twee punten in de tas weer huiswaarts. 

Komende zaterdag, 9 december, speelt de ploeg van trainer/coach René Drenthe thuis in Sporthal De Bast tegen Tyfoon H2 uit Stadskanaal. De derby begint om 19.00 uur.