• Terug
  • Nieuws
  • Sinterklaas komt weer naar Onstwedde!
9 november 2017

De tijd vliegt en het is al bijna weer pakjesavond. Sinterklaas heeft al laten weten ook dit jaar weer naar Onstwedde te komen voor de optocht en het grote sinterklaasfeest. 

Zaterdag 25 november is het zover, vanaf 13.15 uur gaan we samen op de Woldbrink aan de Dorpsstraat op Sinterklaas en zijn pieten wachten. Hoe hij komt? Dat is ook dit jaar weer een verrassing. Wel hebben we gehoord dat één van de pieten nu al iets heel belangrijks kwijt is, iets wat we tijdens het grote sinterklaasfeest echt wel nodig hebben. Hoe dat afloopt? Meestal komt het wel goed maar of dat dit jaar ook weer lukt... ?

De Krinkiebloazers uit Stadskanaal gaan op de Woldbrink en op weg naar de Brinkhof sinterklaasliedjes voor ons spelen. Onderweg gebeuren er vast en zeker weer wat leuke en spannende dingen.

In de Brinkhof is het altijd gezellige Sinterklaasfeest. Het feest is om ongeveer 15.30 uur afgelopen. Sinterklaas maakt zelf de winnaars van de kleurwedstrijd bekend. Je kunt de kleurplaat om aan de wedstrijd mee te doen hieronder downloaden. 

De kleurplaat