• Terug
  • Nieuws
  • Nieuwe website "Onstwedde.info 2.0"
23 september 2017

De nieuwe website is klaar en vanaf maandag 25 september gaat Onstwedde.info daarom een paar dagen op zwart.

U heeft het zich misschien al eens afgevraagd: "Onstwedde. info zou toch worden vernieuwd?"

Dat klopt, alleen de planning is wat (lees behoorlijk) uitgelopen, maar nu zijn we dan toch zover en gaan we werken met de allernieuwste technieken. Helaas brengt het invoeren van nieuwe technieken altijd wat problemen met zich mee, ook deze keer en meer dan ons lief was.

In de loop van volgende week is de geheel vernieuwde site in de lucht. We bieden dan niet één versie aan maar zelfs drie. Naast een versie voor de PC of laptop is er straks ook versie speciaal voor de smartphone en een versie voor uw tablet. Welk apparaat ook wordt gebruikt, bezoekers van Onstwedde.info kunnen binnenkort altijd optimaal genieten van onze website.

Waarom een paar dagen op zwart?
Alle data van de huidige site moet worden overgezet naar de nieuwe site, er gaan dus geen foto's, artikelen, nieuwsberichten, video's uit de laatste vijf jaar verloren. Daarna moeten nog allerlei technische handelingen worden uitgevoerd en tenslotte gaan we alles uitgebreid testen omdat we er zeker van willen zijn dat onze bezoekers gebruik gaan maken van een goed werkende site.

Probeer de site volgende week gewoon iedere dag, u wordt vanzelf verrast met "Onstwedde.info 2.0".