• Terug
  • Nieuws
  • Leuk Project nieuwe sponsor
6 september 2017

Per 1 september j.l. is onze regio een uniek bedrijf rijker! Leuk Project is opgestart door Ellen Paap en richt zich op p.g.b. advies en het organiseren en onderhouden van uw administratie. Daarnaast organiseert het bedrijf (bijna) alles wat er te organiseren valt; van bijeenkomst tot evenement.

Door haar jarenlange ervaring met (zorg) administratie is Ellen Paap in staat anderen snel en adequaat te helpen. Voor een leek is het organiseren van de administratie en het aanvragen van een PGB al bijzonder lastig, laat staan voor mensen met een beperking, of verwanten welke de zorg voor hun beperkt familielid goed op willen pakken. Immers, bij hen staat goede zorg voorop; de administratieve rompslomp welke hieruit voortvloeit heeft men niet om gevraagd. De wet- en regelgeving is sinds de transitie van AWBZ naar de 4 zorgwetten (WMO, Wlz, Zvw en Jeugdwet) verscherpt en er niet eenvoudiger op geworden.

Ellen is zich gaan interesseren voor deze wijzigingen. Zij heeft gemerkt dat ze mensen hier graag mee wil helpen. Door ervaring in de persoonlijke sfeer is zij zich meer gaan verdiepen in de materie en heeft ze zich gericht op (bij)scholing. Uiteindelijk heeft ze de stap gezet en besloten hulp aan anderen te bieden welke in een soortgelijke situatie zitten; hulp bij PGB, slechts advies of ondersteuning met hun gehele of gedeeltelijke administratie.

Naast zorggerelateerde administratie is Ellen ook in staat particulieren en kleinere bedrijven te helpen met hun administratie. We leven tegenwoordig in een papieren en digitale wereld en dat is niet voor iedereen weggelegd. Het ordenen van documenten en het wegwerken van stapels of het coachen van financiële vraagstukken. Voor Ellen vanzelfsprekend om met gemak te organiseren.

Tot slot heeft ze een passie voor organiseren, ook hierbij reikt ze handvatten of helpt ze bij de daadwerkelijke organisatie van (zakelijke) bijeenkomsten of kleine evenementen. “Het zit gewoon in me, ik help mensen graag en hoop dat ik ze kan ontlasten en “ontzorgen”, aldus Ellen.

Bron: Westerwolde actueel

Leuk project, sponsor Onstwedde.info