• Onstwedder Boys verliest van Borger
2 september 2017

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag de eerste bekerwedstrijd tegen Borger verloren. Op Sportpark De Boskamp werd het 1 - 3 voor de ploeg uit Drenthe. Grote man bij Borger was Albert Stevens die drie keer scoorde.

Al na vijf minuten komt Borger op voorsprong als Stevens geheel vrijstaand in het strafschopgebied van de Boys de bal binnen schiet. Daarna raakt Borger twee keer de paal, waarna Onstwedder Boys langzaam wat beter in het spel komt. Na een half uur spelen rond Gerko Scheper een mooie aanval af na een assist van Harm Visser. 1 - 1 is ook de ruststand.

In de tweede helft is er maar één ploeg die voetbalt en dat is Borger. Stevens scoort opnieuw na een paar minuten spelen op aangeven van Melvin Ottens. Onstwedder Boys heeft aanvallend weinig in te brengen en als Stevens na twintig minuten spelen zijn derde doelpunt maakt is de wedstrijd eigenlijk al beslist. Gerwin de Wijk krijgt in de slotfase nog een goede schietkans, maar zijn schot wordt gepakt door keeper Haandrikman van Borger. Eindstand: 1 - 3.

Komende zaterdag speelt Onstwedder Boys uit tegen Seta (aanvang 14.30 uur) en op 16 september is SC Angelslo uit Emmen de laatste tegenstander in de bekerpoule. Ook dan spelen de Boys een uitwedstrijd. De competitie begint op zaterdag 23 september.