• Terug
  • Nieuws
  • Wiltsangh in koepelstal
1 augustus 2017

In navolging van andere muzikanten houdt het ensemble Wiltsangh op zaterdagavond 12 augustus een open repetitie in de koepelstal van biologische boerderij Landleven in Onstwedde aan de Scholtweg 9.

Wiltsangh bestaat uit zes mannen en vrouwen, die voornamelijk muziek uit de Renaissance op het repertoire hebben. Flarden van voorjaar, zomer, de liefde en een naderende herfst zullen de revue passeren. De Middeleeuwen, de Renaissance en het heden wisselen elkaar af. De zangers dragen prachtige kleding uit de Middeleeuwen, een feest voor het oog....

De koepelstal, waar ‘s winters de koeien staan, heeft de akoestiek van een concertzaal. Gezeten op comfortabele strobalen of zelf meegebrachte tuinstoelen kunnen luisteraars genieten van de muziek, terwijl de zwaluwen erom heen vliegen.

De repetitie is van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur, inclusief pauze met biologische koffie en thee. Er wordt na afloop een vrijwillige bijdrage gevraagd, die geheel ten goede komt aan de boerderij. Denk aan warme kleding, de zomeravonden worden weer wat frisser. U bent van harte welkom voor een sfeervolle, muzikale avond op de boerderij!