• Terug
  • Nieuws
  • Vakantiepark De Sikkenberg sponsor
17 juli 2017

Vakantiepark De Sikkenberg is al ruim twintig jaar een begrip voor de recreatieve regio. Door de jaren heeft de familie Willems de camping laten uitgroeien tot een volwaardige en gezellige camping waar gasten ervaren om natuurlijk te genieten.

Vakantiepark De Sikkenberg biedt in de juiste balans rust en vertier in een prachtige omgeving. Gasten kunnen optimaal ontspannen en tot rust komen om daarna weer vol energie hun dagelijkse activiteiten weer op te kunnen pakken.

Naast gasten die met een eigen caravan of tent de camping bezoeken biedt vakantiepark de Sikkenberg verschillende verblijfsmogelijkheden. Zo is een groepsaccommodatie tot maximaal 12 personen beschikbaar maar ook voor het huren van een stacaravan, safaritent, een blokbungalow enzovoort zijn er verschillende aantrekkelijke mogelijkheden.

Naast de campingactiviteiten organiseert Vakantiepark De Sikkenberg verschillende activiteiten waar ook inwoners uit de regio welkom zijn. Zo kunt u verschillende concerten of de Camping braderie (op 2 augustus) bezoeken.

Ook voor een kopje koffie, hapje, drankje of familiefeestje kunt u terecht op Vakantiepark De Sikkenberg.

Vakantiepark De Sikkenberg, sponsor van Onstwedde.info