• Terug
  • Nieuws
  • Gastouder Hanna nieuwe sponsor
15 juli 2017

Hanna Nijboer is al enige tijd actief als gastouder. Onlangs is ze samen met haar gezin verhuisd naar de Havenstraat 25 in Onstwedde. Gastouder Hanna is sponsor geworden van Onstwedde.info.

Aan de Havenstraat heeft Hanna volop mogelijkheden en speelruimte om als Gastouder Hanna aan jonge kinderen een gezellige en leuke opvang te bieden. Er wordt met de kinderen gespeeld, er worden leuke knutselwerkjes gemaakt maar ook een bezoekje aan de speeltuin staat op het programma.

Het logo van Gastouder Hanna symboliseert de visie van Hanna op het gastouderschap:



Het logo heeft versiering in de vorm van bloemen, dit is om symbolisch de groei van de kinderen weer te geven die bij mij zichzelf kunnen zijn en tot bloei kunnen komen. Ik geef de kinderen de liefde, geborgenheid en het (geestelijke) voedsel dat kinderen nodig hebben om te kunnen uitgroeien tot de prachtige bloemen zoals God ze heeft bedoeld.

Het vogeltje staat voor de vrijheid die de kinderen bij mij krijgen om zichzelf te zijn. Ze krijgen de kans om uit te vliegen in een veilige omgeving. Het papieren vliegtuigje staat voor de creativiteit waarmee dat gepaard gaat. Het geeft ook een contrast weer: het vogeltje is rustig en kalm en fladdert er mooi achter aan - het papieren vliegtuigje is snel en wild en wil vooruit, maar heeft sturing nodig. Hiermee geef ik het verschil in kinderen weer.


Facebook Gastouder Hanna
E-mail
T (0599) 333400