• Terug
  • Nieuws
  • Nieuwe buurtwerker in Onstwedde
6 juni 2017

Ik ben Dennis Dörfel, een nieuwe buurtwerken in dienst bij Welstad. Het is de bedoeling dat ik actief ga meewerken in Onstwedde en Alteveer.

Wie ben ik:
Man, bijna 40, lang donkerbruin haar (in een peerdesteert je kunt me niet missen), heb een licht Aziatisch voorkomen (Indo), ben getrouwd en heb een dochter van 16 jaar oud. Ik woon in Emmen in de wijk Bargeres. Ik ben van opleiding georiënteerd richting sociaal cultureel werk.

Bij mijn vorige werkgever, RIBW Overijsel, was ik, in 2016, woonbegeleider A van en voor  mensen met een niet aangeboren psychologische afwijking en LVB.  Daarvoor was ik enkele jaren werkzaam als mentor en pedagogisch medewerker binnen de Beschermde Opvang van de JADE zorgroep. Ik verzorgde daar de begeleiding van minderjarige vluchtelingen.

Ik ben van nature zeer laagdrempelig, en weet en/of kan ingangen vinden bij alle soorten mensen om een babbel te beginnen of signalering te starten. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik deze eigenschap ‘verantwoord’ maar ook uitbundig! kan inzetten in mijn nieuw verkregen functie binnen de Tintengroep.

In mijn vrije tijd heb ik, naast mijn gezin, vele bezigheden en vooral passies, waaronder weerbaarheid/assertiviteit trainer, hou ik me bezig als docent met de vechtsport Pencak Silat in wedstrijdverband en als demonstratiesport. Daarnaast heb ik een liefde voor oude BMW’s en ik speel graag een spelletje op de Playstation.

Ik ben in mijn baan op dit moment vooral bezig een overzicht te rijgen van Welstad en alle bezigheden binnen deze organisatie. Ik  hoop hierbij de ondersteuning van iedereen te krijgen waar dat nodig mocht zijn.

Als er verder nog vragen zijn schroom niet en neem contact met mij op.

Groet!
Dennis Dörfel
M 06-53943179