• Terug
  • Nieuws
  • Over een paar dagen: de Diamanttocht!
28 juni 2017

Doet u ook mee met de Diamanttocht, een wandeling door onze prachtige omgeving?

Op zaterdag 1 juli vindt de Diamanttocht alweer voor de 4e keer plaats
Vorig jaar liepen 143 wandelaars de 3e editie van de Diamanttocht.  We hopen dat de Diamanttocht 2017 een nog groter succes wordt dan voorgaande jaren en dat velen van een mooie wandeldag gaan genieten. 

Er zijn weer vier mooie routes uitgezet rondom Onstwedde.  De afstanden zijn 5, 10, 15 en 20 kilometer. Zo kan iedereen een afstand kiezen die bij hem of haar past. De 2 kortste afstanden zijn zeker geschikt om met kinderen te lopen. Omdat er onverharde wegen in de routes zijn opgenomen, is de wandeling niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

Evenals vorige jaren is de start bij MFA de Bast, Boslaan 18 in Onstwedde. U kunt zaterdag 1 juli starten tussen 8 en 12 uur 's ochtends. Voorinschrijving kan via de link hieronder tot en met 29 juni en kost  € 4,00 (kinderen betalen € 2,00)  inclusief een leuke herinnering. Vermeld hierbij naast uw naam en adres ook de afstand die u wilt lopen. Betalen kan op 1 juli in de Bast. U kunt ook op de dag van de Diamanttocht (zaterdag 1 juli) inschrijven. De kosten zijn dan € 5,00, (kinderen € 2,50) uiteraard ook inclusief een herinnering.