• Terug
  • Nieuws
  • Reisadviseur Rianne Bessembinders
31 oktober 2012

Na zo’n acht jaar op een reisbureau heeft Rianne Bessembinders van haar passie haar onderneming gemaakt. Vanaf 1 november is ze zelfstandig reisadviseur bij Personal Touch Travel. Met haar door de jaren heen opgedane kennis kan zij u bij u thuis van een op maat gemaakt en passend reisadvies voorzien. 

Rianne adviseert u op alle mogelijke reisbestemmingen zoals een strandvakantie, een wintersportvakantie, een busexcursiereis, een kampeervakantie, een cruise, een stedentrip, een safari, een autorondreis, een treinreis of alleen een vlucht.

Om uw reis nog completer en onbezorgder te maken, regelt ze desgewenst voor u veel extra's. Denk daarbij aan een Airport taxi of een gereserveerde parkeerplaats eventueel met overnachting nabij de luchthaven, een door u gewenste excursie op uw vakantiebestemming, musical of openbaar vervoer kaarten of een huurauto die op de plaats van bestemming voor u klaar staat. Ook bij het aanvragen van een visum en reis- en annuleringsverzekeringen is Rianne behulpzaam.

Rianne beschikt over alle middelen, kennis en systemen van een standaard reisbureau. Via telefoon en e-mail kunt u uw reiswensen en vragen kenbaar maken. Daar gaat Rianne vervolgens mee aan de slag en komt met haar mobiele werkstation op afspraak bij u thuis of op kantoor. U hoeft dus geen tijd vrij te maken om tijdens de openingsuren langs een reisbureau te gaan, Rianne maakt tijd voor u en komt langs op een tijdstip dat u past.

Personal Touch Travel is aangesloten bij de ANVR en SGR. U boekt dus met zekerheid.

M 06-53761210

website

e-mail