• Terug
  • Nieuws
  • Single BBQ gaat door ondanks slecht weer
22 april 2017

De Single BBQ Onstwedde gaat ondanks slecht weer gewoon door.

De telefoon van de organisatie staat rood gloeiend. Gaat het wel door? Jazeker… de vergunningen zijn binnen! Oké het weer is niet ideaal. Maar het programma is aangepast.

Helaas hebben we de Bodypainting geannuleerd. Is veel te koud. We adviseren dan ook geen korte rokjes en topjes… Extra hemd of trui.. is misschien tip. Maar de tenten zijn verwarmd. Komt helemaal goed. Volgend jaar doen we het in de zomer.

Er Komt een drive-in show met de beroemde DJ Jannes, karaoke met zangeres, dans demo, Boer Geert, diverse spelletjes en verder nog vele prijzen te verdelen. En iedereen kan onbeperkt eten halen bij de beroemde Ost Friese familie Krallmann.

Na afloop krijgt iedereen een goodiebag met kadootjes en kortingsbonnen.

Qua leeftijden is het een bonte mix.. van midden twintig tot over de 70… Van alles wat dus… in ieder geval boven de 18… En niet alleen mannen.. zoals men zou denken.. eerlijk gezegd meest vrouwen momenteel. Insteek was 125 mannen en 125 vrouwen.. Totaal 250 gasten dus.

Het is nog niet uitverkocht, maar het gaat hard. Je kan nog kaarten bestellen tot donderdag 00.00 uur. Dan is de kans groot dat de betaling binnen is zaterdag en dat we de kaarten kunnen mailen.

Het is dus op zaterdag 29 april op het Evenemententerrein in Onstwedde.

Van 18.00 tot 00.00 uur voor singles vanaf 18 jaar.

Kaarten bestellen via de website.

Bron: Westerwolde Actueel