• Terug
  • Nieuws
  • Bestel nog kaarten voor single BBQ
17 april 2017

Het Evenemententerrein aan de Wessinghuizerweg 4B in Onstwedde vormt zaterdag 29 april het decor voor de grootste barbecue voor singles in Nederland. Er is plaats voor 250 singles, 125 mannen en 125 vrouwen.

De kaart verkoop voor het grote Single BBQ feest gaat erg goed. Bijzonder genoeg, zijn het vooral de vrouwen die kaarten kopen. Kaarten zijn alleen van tevoren via de website te bestellen.

Op het evenemententerrein wordt een grote tent opgesteld, met daarom heen kleine tenten waar men kan eten en nader kennis met elkaar kan maken.

Het programma is breed en voor alle leeftijden vanaf 18 jaar. Onbeperkt eten uiteraard. Muziek, dans en karaoke. Boer Geert komt. Net als een bodypainting team. Op het podium in de grootste tent draait de bekende DJ van weleer DJ Jannes. En een zangeres vult de karaoke aan.

Alle bezoekers krijgen een goodiebag mee naar huis. Tevens zijn er vele leuke prijzen te winnen. Zoals dinerbonnen voor twee. En een luxe overnachting in Hotel der Brabander in Winterberg.

Bestel kaarten