• Onstwedder Boys verliest van Be Quick
8 april 2017

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag opnieuw een nederlaag geleden. In Haren werd met 1 - 0 verloren van Be Quick, dat door dit resultaat koploper is in de Vierde Klasse E. De Boys staan nu op de zevende plaats met 29 punten uit 20 wedstrijden.

In de eerste helft zijn beide ploegen vooral gevaarlijk uit corners. Verder reageert Rein Koudstaal prima op een schot van één van de aanvallers van de ploeg uit Haren. Kort na rust komt Be Quick op voorsprong via Jelmer Douwstra, die eerst Sven Jaegers passeert en de bal vervolgens koelbloedig binnen schiet. Daarna zijn er kansen voor Onstwedder Boys via Gerben Meems en  Peter Orsel. De grootste mogelijkheid krijgt Rutgert Tipker, maar ook hij weet het net niet te vinden.

Onstwedder Boys speelt deze middag zeker niet slecht, maar net als vorige week tegen SJS weten de Boys ook deze middag niet te scoren. Komende week zijn de Boys vrij. Op 22 april staat er opnieuw een uitwedstrijd op het programma. GEO uit Garmerwolde is dan de tegenstander.