• Terug
  • Nieuws
  • Sterenborg biedt degelijke kwaliteit
23 maart 2017

Sterenborg Klussenbedrijf in Onstwedde biedt degelijke kwaliteit in nieuwbouw, verbouw en onderhoud.
 
Gaat u bouwen of verbouwen of moet er onderhoud gepleegd worden aan uw woning, dan kunt u dat zelf doen of uitbesteden aan de vakman. Sterenborg Klussenbedrijf uit Onstwedde voert vrijwel alle klussen in en om het huis uit: van het plaatsen van een dakkapel tot het compleet monteren van een nieuwe badkamer en van het vervangen van de dakgoten tot het maken van een tuinhuis. Vakkundig en mooi afgewerkt met kwaliteitsmaterialen.
 
Maatwerk in nieuwbouw, verbouw en onderhoud
Sterenborg Klussenbedrijf richt zich op 'kleine' nieuwbouwprojecten, verbouw en onderhoud. Dat kan gaan om een aanbouw, een nieuwe badkamer of bijvoorbeeld het plaatsen van een dakraam of het monteren van kunststof dakgoten. Daarnaast doet het bedrijf alle voorkomende timmerwerk en onderhoud in en om het huis. Het klussenbedrijf gaat daarbij altijd uit van maatwerk, omdat geen klus dezelfde is.
 
Kleine en grotere opdrachten
De afgelopen jaren heeft Sterenborg Klussenbedrijf veel mooie opdrachten uitgevoerd, zoals het plaatsen van dakkapellen, het vervangen van dakgoten, het maken van vlonders of veranda's, het bouwen van tuinhuisjes, het monteren van nieuwe badkamers en noem maar op. Een klus aanwijzen die het meest bijzonder was, kan hij bijna niet opnoemen, juist omdat elk huis en daarmee elke opdracht weer anders is. "Het is maatwerk, dus altijd leuk om te doen. Voor het zover is, verzet Stefan uiteraard heel wat werk: "Geen enkele klus is dezelfde. Vooraf overleg ik dan ook alles met de klanten en maak ik een offerte, waarin alle onderdelen helder staan omschreven." Door zijn kennis en ervaring weet hij de wensen en eisen van zijn klanten altijd te vertalen naar technisch haalbare oplossingen. Regelmatig werkt hij trouwens samen met ervaren collega-vaklieden die elk beschikken over hun eigen expertise, bijvoorbeeld op het gebied van gas, water en licht. Wel blijft Sterenborg dan altijd het vaste aanspreekpunt en regelt hij alle onderdelen van het werk voor zijn klanten. "Zij hebben er daardoor verder geen omkijken naar. Bovendien kunnen ze altijd bij mij terecht voor advies over de mogelijkheden of eventuele wijzigingen."
 
Tuinhuisjes en schuttingen
En is het huis perfect in orde, dan is wellicht de tuin aan de beurt. Zeker nu het voorjaar weer in aantocht is en we weer buiten willen genieten. Het plaatsen van een tuinhuis of een schutting kunt u ook gerust overlaten aan Sterenborg Klussenbedrijf. Bovendien verzorgt het bedrijf al het ander houtwerk voor de tuin, zoals houten vlonders of veranda's. Eventueel bestratingswerk kunt u eveneens via Sterenborg regelen die daarvoor samenwerkt met ervaren bestratingsbedrijven.
 
Kwaliteit en service zijn vanzelfsprekend
Het Onstwedder bedrijf is inmiddels een vertrouwde naam in het dorp. Het betekent wel dat de lat hoog ligt, weet ook Sterenborg: "Het leveren van kwaliteit én het bieden van service zijn natuurlijk vanzelfsprekend. Is het resultaat perfect, dan werkt dat door. Wij moeten het ook hebben van mond-tot-mondreclame. De mensen kennen elkaar in het dorp, het is vertrouwd en dat is te merken aan onze klantenkring."
 
Heeft u plannen voor nieuwbouw of verbouw? Is uw woning toe aan een fikse opknapbeurt? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan bij Sterenborg Klussenbedrijf.
 
Sterenborg Klussenbedrijf, Havenstraat 7, 9591 AJ Onstwedde. Telefoon: 0599-331567; mobiel: 06-46638561. Kijk ook eens op hun website.

Bron: Week in Week uit / RegioMagazine

Website Klussenbedrijf Sterenborg, sponsor van Onstwedde.info