• Terug
  • Nieuws
  • Bodypainting demonstratie
15 maart 2017

Er is veel animo voor de single BBQ op 29 april in Onstwedde.

Zaterdag 29 april komt steeds dichterbij. En het programma voor De grootste single BBQ van Nederland wordt steeds uitgebreider. Het is ongelooflijk hoeveel er animo er is voor dit feest. Er komen namelijk alleen maar singles. En die zijn er blijkbaar veel. De bezoekers komen vooral uit de noordelijke 3 provincies, maar ook verder weg. En van alle leeftijden. (van 18 jaar tot in de 60)

Er is plaats voor 125 mannen en 125 vrouwen. Vol = Vol.

Van 18.00 tot 00.00 is er volop muziek en dans in de grote tent. Tevens is er een grote karaoke set aanwezig. In de kleinere tenten kan men even chillen, rustig eten of kennis maken met nieuwe liefdes.

Op het feestterrein komt een grote Duitse Grillwagen van de familie Krallmann, waar alle gasten onbeperkt heerlijk kunnen eten. De bekendste single Boer van Nederland komt ook even een vorkje mee prikken. De vriendelijke AGF boer uit Mussel, Boer Geert heeft ook wel zin in een feestje.

Kustom Kreations komt een airbrush Bodypainting demonstratie geven. Dit is avondvullend. Als het ontwerp klaar is, mag je met ex-playboy model Gitte Lamper op de foto.

Kaarten zijn alleen te koop via de website.

Website