• Terug
  • Nieuws
  • Boer Geert komt naar singlesbarbecue
11 maart 2017

,,Er is één man meer nu. Het gaat gigantisch gelijk op'', aldus Wendy Geertsema (42) uit Stadskanaal. Zij houdt 29 april een grote singlesbarbecue.

,,Ik organiseerde altijd al voor kleine groepen feesten'', zo legt Geertsema uit. ,,Op zo'n feest vroeg iemand mij een keer wat mijn grote wens was. Ik zei dat ik nog een keer een heel groot feest wilde organiseren. Voor het Guinness Book of Records .''

Dat feest wordt een barbecue op het evenemententerrein in Onst-wedde, met plek voor maximaal 250 singles vanaf 18 jaar: 125 mannen én 125 vrouwen. Op het terrein worden tenten geplaatst, zoals een 'karaoke-tent' om te zingen en dansen. Geertsema: ,,En we houden ook wat spelletjes tussendoor voor de lachspieren.'' Geert Krops, alias Boer Geert uit Boer Zoekt Vrouw, zal een praatje houden.

Even vreesde Geertsema dat het haar niet zou lukken het evenement te organiseren. Er bleek zoveel bij te komen kijken dat ze zich gedwongen zag het aantal vrijgezellen dat ze wilde ontvangen (1000) naar beneden bij te stellen. Tot haar geluk bood partycentrum B.J. Moed uit Sellingen aan te helpen met de organisatie. Geertsema hoopt nog meer sponsoren te vinden. Speciale barbecues voor singles heeft ze via een Google-opdracht niet kunnen vinden, dus ze denkt dat ze hiermee de grootste van het land organiseert.

Dat er interesse voor is in de regio, daarvan is ze overtuigd. Vooral dertigplussers meldden zich tot nu toe. Geertsema: ,,Vanaf 35 is het gewoon moeilijker nog iemand te vinden. Iedereen heeft al een rugzakje. Je moet dan even over een drempel heen.''

Bron: DVHN

Lees meer en aanmelden