• Terug
  • Nieuws
  • 'Groningen zingt' in Hervormde kerk
17 januari 2017

'Groningen zingt' organiseert een zangavond op 19 februari om 19.00 uur in de Hervormde kerk (Nicolaaskerk) aan de Kerklaan.

Voorganger in deze  dienst is ds. J.M. Viergever. De vaste organist van 'Groningen zingt'  Dennis Wubs zal ook deze dienst weer begeleiden op het orgel. In deze dienst zal uiteraard een koor zingen, maar het is op dit moment nog onbekend welk koor dit zal zijn. 

Het thema van deze avond is Hét Licht. Het Licht dat Christus is en Hij over onze wereld laat schijnen, deze donkere wereld. En daar mogen we over zingen, zowel hele oude als nieuwe liederen. Met Dennis Wubs op het orgel in de prachtige Nicolaaskerk belooft het een mooie avond te worden. 

Iedereen is natuurlijk van harte welkom en u wordt uitgenodigd om vrienden, familie en gasten mee te nemen.  De toegang is gratis, er is een collecte bij de uitgang  voor de gemaakte onkosten.
U kunt donateur worden van 'Groningen zingt'. Het organiseren van zangdiensten kost natuurlijk geld voor koren, liturgiën e.d. Dit wordt zoveel mogelijk gedekt uit de collectes. Maar natuurlijk kan 'Groningen zingt'  meer organiseren als er meer donateurs zijn.  U kunt al donateur worden vanaf €12 per jaar. Via de website maar ook tijdens de diensten kunt u zich opgeven als donateur.

Website

Facebook