• Terug
  • Nieuws
  • Sanne geniet van exclusief optreden
9 januari 2017

Sanne de Jong heeft zaterdagmorgen onverwacht bezoek gekregen van The Voice of Holland deelnemer Thijs Pot uit Stadskanaal en zijn muziek kompaan Jasper Stuut uit Musselkanaal.

Zoals afgelopen week gemeld in uw krant is de 15-jarige inwoonster van Onstwedde op woensdagmiddag 14 december tijdens het bezorgen van de Kanaalstreek aangereden door een auto. De schade? Een gecompliceerde bovenarm breuk, een zware hersenschudding en twee hoofdwonden.

Door het ongeluk kon ze niet met haar moeder het spectaculaire turngala in de Ziggo Dome bijwonen. Eén van de krenten in de pap van het programma was de demonstratie van Olympisch kampioen Sanne Wevers onder begeleiding van zanger Thijs Pot en pianist Jasper Stuut.

Door bemiddeling van redacteur Paul Abrahams van de Kanaalstreek werd Sanne verrast met een mini-concert in de woonkamer. Thijs was weliswaar zwaar verkouden en had last van de keel, maar toch nam hij samen met Jasper alle tijd. Na een gezellig gesprek werd speciaal voor Sanne een flink aantal liedjes ten gehore gebracht. Het meisje genoot ruim vijf kwartier met volle teugen.

Woensdag, donderdag en vrijdag vinden repetities plaats voor de liveshows van The Voice of Holland. Thijs – hij mag niet vertellen welk lied hij gaat zingen – hoopt dan weer fit te zijn.

Lees het volledige artikel woensdag in de Kanaalstreek en de Ter Apeler Courant.

Bron/foto's: Kanaalstreek