• Terug
  • Nieuws
  • Zorggroep Meander stelt zich voor
2 december 2016

Al een geruime tijd werkt Meander vanuit het kantoor in de Bolster en verlenen zij zorg aan inwoners van Onstwedde en wijde omgeving met een zorgvraag. Misschien hebt u ze wel al in actie gezien bij een cliënt thuis of op de braderie in Onstwedde of Mussel? Of tijdens een informatie bijeenkomst in Vledderveen of Alteveer? En misschien hebt u zich afgevraagd wie zij zijn, wat ze doen en wat ze voor u zouden kunnen betekenen?
Meander wil zichzelf en de organisatie daarom graag aan u voorstellen.
Zorggroep Meander draagt zijn steentje bij aan de samenleving in Oost-Groningen. 

In de gemeente Vlagtwedde biedt Meander thuiszorg en hebben ze twee woonservicecentra (Bolderbörg, Vlagtwedde en Kloosterheerd, Ter Apel)  en een woonzorgcentrum voor mensen met dementie op basis van kleinschalig wonen (Borg Westerwolde, Ter Apel).
In de gemeente Stadskanaal is een woonservicecentrum (A-Horst, Musselkanaal), een woonzorgcentrum somatiek (Parkstee), een woonzorgcentrum voor revalidatie (Heggerank, Musselkanaal) en een woonzorgcentrum voor PG (Heggerank of Parkheem, Stadskanaal). Meander biedt thuiszorg en dagopvang voor ouderen (De Olmenhage, Stadskanaal) en voor ouderen met psychiatrische problemen (A-Horst en Bolster, Onstwedde).

Zorggroep Meander wil er voor haar cliënten zijn! Iedereen die zorg of behandeling nodig heeft, kan leven hoe en waar hij wil. Daar zetten zij ons elke dag vol overtuiging voor in.
De wijkverpleegkundigen Patricia Wind en Gea van de Wetering werken vanuit het kantoor  in de Bolster en coördineren de zorg voor iedereen in Onstwedde, Mussel, Alteveer en omringend gebied gericht op de thuiszorg. 

Patricia is de versterkende kracht voor het begeleiden van mensen met dementie en iedereen die daarbij betrokken is. Ook inwoners die vragen hebben met betrekking tot dementie zonder dat er een zorgvraag aan verbonden is, helpt ze graag.
Gea is al een aantal jaren het vaste gezicht van Meander en helpt mensen die extra hulp nodig hebben bij hun dagelijkse verzorging. Ook staat zij klaar voor inwoners die een hulpvraag hebben variërend van het aanvragen voor alarmering of PGB  tot de begeleiding in de laatste levensfase.
Ook voor ondersteuning bij het aanvragen van huishoudelijke hulp bent u bij hen aan het juiste adres.

Contactgegevens:
Patricia Wind
E mail
M 06-20412533 maandag t/m vrijdag van 8.30 - 12.00 uur

Gea van de Wetering 
E-mail 
M 06-20679462  maandag 8.30 – 11.30 uur,  dinsdag t/m vrijdag  7.30 -16.00 uur

Algemene contactgegevens:
Kaap de Goede Hoop 1  Veendam
Postbus 76, 9640 AB Veendam
T (0598) 686868

Website Zorggroep Meander 
Facebook: ZorggroepMeander
Twitter: @ZGMeander
LinkedIn: zorggroep-meander

Op de foto ziet u de uitreiking van de prijs (schoonmaakpakket) door Patricia (re) en Gea (li) aan de winnares van de prijsvraag tijdens de braderie, mevr. Lukens-Heidekamp.