• Onstwedder Boys verliest van koploper
15 okt. 2012

In Elim heeft Onstwedder Boys voor de tweede keer dit seizoen een nederlaag geleden. Na een ruststand van 1 - 0 voor de ploeg uit Drenthe werd het uiteindelijk 2 - 0. Door dit resultaat zijn de Boys gezakt naar de zevende plaats met negen punten uit zeven wedstrijden.

In de eerste helft kwam Elim na bijna een half uur spelen op voorsprong. Onstwedder Boys kreeg ook kansen, maar Ricardo Buitelaar en Gerbrand Spaans wisten net niet te scoren.

In het begin van de tweede helft kreeg Onstwedder Boys opnieuw een paar goede kansen. Zo trof Nick Wagenaar met een goed schot de paal. Ook Elim kreeg mogelijkheden om te scoren, maar de uitstekend keepende Rein Koudstaal stond telkens in de weg.

Koudstaal was echter kansloos toen halverwege de tweede helft een voorzet door verdediger Nanne Huiges in het eigen doel werd geschoten. SC Elim kreeg hierna nog een aantal kansen de score verder op te voeren, maar de Drentse aanvallers faalden in de afwerking.

Volgende week zaterdag speelt Onstwedder Boys thuis een bekerwedstrijd tegen Omlandia, een ploeg uit de tweede klasse.