• Terug
  • Nieuws
  • Eerste nederlaag voor VCO Heren 1
12 oktober 2012

In sporthal de Bast heeft VCO '72 H1 de eerste competitienederlaag geleden. Tegen Oranje Nassau H4 uit Groningen werd afgelopen donderdag ongelukkig met 3 - 1 verloren.

De ploeg uit Onstwedde kwam goed uit de startblokken en stond bijna de hele eerste set op voorsprong. Toch lukte het niet om aan het einde van de set de laatste punten binnen te slaan. De set ging met 26 - 24 naar de Groningers.

De tweede set ging lange tijd gelijk op, maar het was opnieuw de ploeg uit Groningen die de set naar zich toe wist te trekken: 25 - 21. In de derde set liep Oranje Nassau uit naar een voorsprong van tien punten. De Onstwedders knokten zich echter prima terug en kwamen zelfs nog op gelijke hoogte (22 - 22). Toch was het opnieuw de ploeg uit Groningen die het eerste setpoint wist te benutten en ook deze set won: 25 - 23.

De laatste set maakte Oranje Nassau veel fouten en wisten de VCO-heren uiteindelijk de set met 25 - 16 eenvoudig naar zich toe te trekken.

Door dit resultaat hebben de VCO-heren nu tien punten uit drie wedstrijden en staat de ploeg daarmee in de subtop. Volgende week zaterdag staat de uitwedstrijd tegen MSK (Musselkanaal) op het programma.