• Terug
  • Nieuws
  • Zwembad 't Vlasmeer ook in 2017 open!
8 november 2016

De werkgroep van zwembad 't Vlasmeer is blij te kunnen vertellen dat het zwembad in elk geval nog één zwemseizoen open is.

Het beheer zal ook het komende seizoen weer in handen zijn van Optisport.
Omdat de gemeente steeds zekerheid gaf voor een korte periode heeft de werkgroep de afgelopen seizoenen geen grote 'acties' opgestart. De onzekerheid duurt ook nu nog steeds voort en kan er nog niet verder vooruit worden gekeken dan één jaar. Maar omdat zij graag hun betrokkenheid willen laten zien en nieuwe plannen willen maken heeft de werkgroep toch besloten om actie te ondernemen. 

Het eerste plan dat is opgevat is het samenstellen van een 'groenploeg'.  De werkgroep doet daarom bij dezen een oproep aan mensen in het dorp, oud of jong, die zin hebben om eens per twee  weken het zwembad er weer netjes uit te laten zien. Dit door middel van een ochtend of een avond te vegen, schoffelen, klein snoeiwerk uit te voeren of een verfklusje te doen tijdens het zwemseizoen. Het betreft de periode van mei tot september. 

Verder wil de werkgroep voor het komend seizoen graag een nieuwe Octopus aanschaffen en de kleine doeltjes op de badrand vervangen. Bent u geïnteresseerd neem contact op met een van de bestuursleden. Ook wordt er nagedacht over sponsoring en is de werkgroep in gesprek met de gemeente over de toekomst. Zodra meer bekend is laten ze dit weten. Ook kunt u nog steeds donateur worden. Dit kan door uw bijdrage over te maken naar:

NL72RABO 03807.09.015 BEHOUD 'T VLASMEER onder vermelding van uw naam, adres, postcode en woonplaats.

Omdat iedereen het zwembad graag wil behouden, is het belangrijk dat ook ieder zijn of haar steentje bijdraagt. Uw bijdrage wordt dan ook zeer gewaardeerd.  Ook voor andere suggesties of opmerkingen kunt u terecht bij de werkgroep leden. Zij horen graag uw plannen of ideeën.
Maar het belangrijkste is natuurlijk dat u het zwembad bezoekt, ook komend seizoen.

De werkgroep  ‘t Vlasmeer bestaat uit: 

Frank Boels
Janet Deuring
Therese Kip
Albert Meems
Johan Meesters
Henny Wilts
Lilian Kruiter T (0599) 850678   e-mail